Panimo aloitti kotiinkuljetuksen – olutkoirat ilahduttavat asiakkaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin myötä erilaisten lähettipalveluiden suosio on kasvanut. New Yorkissa kotiovelle voi tilata paikallisen panimon olutta söpöjen kuriirien vierailun siivittämänä.

Six Harbors Brewing Company -panimo toimittaa oluitaan suoraan asiakkaidensa kotioville. Mukana toimittamassa ovat panimon omistajien Mark ja Karen Heuwetterin kultaisetnoutajat Barley ja Buddy. Asiakkaiden iloksi koirat ovat vierailleet heidän ovillaan oluttölkeillä koristettujen kaulapantojen kera.

Mark Heuwetterin mukaan koirat olivat mukana alkuun muutamilla toimitusmatkoilla. Ihmiset riemastuivat niin paljon Barleystä ja Buddystä, että Heuwetterit päättivät ottaa lemmikkinsä mukaan kotiinkuljetuksiin jatkossakin. Vaikka koronakriisi on vaikuttanut myös panimoon, on Koirien mukanaolo Insider-lehden mukaan lisännyt Six Harbors Brewing Companyn online-tilausten määrää.