Joe Exoticin eläintarha aukesi nimellä Tiger King Park – valtava yleisöryntäys välittömästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi kevään suurimmista puheenaiheista on ollut Netflixin Tiger King -dokumenttisarja, jossa seurattiin yhdysvaltalaisten eksoottisten lemmikkien harrastajien monenkirjavaa joukkoa. Sarjan tunnetuimmaksi hahmoksi nousi parhaillaan vankilassa istuva Joe Exotic.

Facebook

Exoticin aikaisemmin omistama, Oklahomassa sijaitseva eläintarha on nyt saanut uuden nimen Tiger King Park. Viikonloppuna uudelleen avatussa puistossa nähtiin todellinen yleisöryntäys. Sen porteille muodostui pitkä jono ihmisistä jotka halusivat vierailla kohusarjasta tutussa eläintarhassa.

Aikaisemmin G.W. Exotic Animal Park -nimellä tunnettu tarha oli ollut suljettuna koronakriisin ansiosta. Puisto avattiin kuitenkin uudelleen yleisölle uusin sosiaaliseen etääntymiseen ja hygieniasta huolehtimiseen liittyvin säännöin. TMZ-sivuston mukaan vierailijat eivät tosin vaikuttaneet juurikaan piittaavan turvaväleistä ja ja vain harvat heistä käyttivät kasvosuojia.