Katie Pricen elämästä elokuva – julkaistaan Netflixissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suoratoistopalvelu ja tuotantoyhtiö Netflix on solminut sopimuksen povipommi Katie Pricen kanssa. Hän on kertonut elävänsä täyden kalenterin kanssa, koska elämäkertaelokuvan lisäksi naisen tarinasta on tekeillä musikaali Lontoon kuuluisaan West Endin -teatteriin.

Katie Price esiintyy myös omassa realityohjelmassaan ja kotiopettaa viittä lasta. Hänen elämästään ei puutu menoa. Nainen tunnusti hiljattain kärsineensä vakavasta päihdeongelmasta, johon sai apua katkaisuhoidon avulla.

Hän on myös katunut Kris Boysonin pettämistä, koska luuli menevänsä nuoren kuntovalmentajan kanssa naimisiin. Valitettavasti Boyson seurustelee nykyisin jo Bianca Gascoigne -nimisen naisen kanssa. Katie Price kertoi Netflix-projektistaan Instagramissa, mutta poisti julkaisun myöhemmin.

View this post on Instagram

My World 🌍⁣ ⁣ 📷 © glengratton

A post shared by Katie Price (@katieprice) on