Cats-elokuva tyrmättiin – nyt näyttelijälegenda avautuu härskisti kuvauksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan brittinäyttelijä Judi Dench tunnetaan muun muassa roolistaan James Bond -elokuvien M-hahmona. Viimeksi 85-vuotias tähti nähtiin valkokankaalla yleisön ja kriitikoiden tyrmäämässä Cats-musikaalielokuvassa.

Cats-elokuvan muiden näyttelijöiden tavoin myös Dench esitti elokuvassa kissaa. Tuoreessa haastattelussa tähti paljastaa, ettei hän ole vieläkään nähnyt elokuvaa. Hän ei ole kuitenkaan tyytyväinen hahmonsa tietokonetehoisteilla aikaansaatuun lopulliseen ulkonäköön ja avautuu elokuvan kuvauksista.

– Se viitta jota jouduin käyttämään! Kuin viisi kettua olisi n*ssinut niskassani, Dench kuvaili Vogue-lehdelle.

Judi Denchin mukaan hän oli toivonut hahmonsa näyttävän elegantilta, mutta lopputulos muisuttikin rähjäistä ja kapista vanhaa kissaa. Näyttelijä nähdään seuraavaksi Disneyn Artemis Fowl -elokuvassa, joka julkaistaan koronakriisin vuoksi elokuvateattereiden sijaan Disney+ -palvelussa.