Ben Stillerin Jerry-isä kuoli – tunnettiin itsekin pitkän linjan koomikkona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Jerry Stiller on kuollut 92-vuotiaana. Pitkän uran tehnyt mies tunnettiin muun muassa suositun Seinfeld-sarjan näyttelijänä ja Ben Stillerin isänä.

Uutisen komediatähden kuolemasta paljasti The Hollywood Reporter -lehdelle hänen poikansa. Tähti kuvaili isäänsä mahtavaksi isäksi ja isoisäksi sekä omistautuneeksi aviomieheksi Anne-vaimolleen. Jerry Stiller kuoli luonnollisiin syihin.

Jerry Stiller aloitti uransa koomikkona jo 1950-luvulla. Lukuisia televisiorooleja vuosikymmenten aikana tehnyt tähti liittyi vuonna 1993 Seinfeld-sarjan näyttelijäkaartiin esittämään George Costanzan lyhytpinnaista Frank-isää. Myöhäisikään saakka näyttelemistä jatkanut tähti muistetaan myös rooleistaan Kellarin kunkku ja Koukussa -sarjoissa sekä poikansa tähdittämistä Zoolander-elokuvista.