Tiger Kingin tekijöiltä uusi Netflix-projekti – kertoo tiikerin raatelemasta taikurista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin eksoottisten kissapetojen hoitajien villistä elämästä kertova Tiger King -dokumenttisarja nousi tänä keväänä palvelun katsotuimpiin nimikkeisiin. Ei siis ihme, että sarjan tekijät työstävät jo uutta tiikeriaiheista projektia.

Uuden projektin keskiössä on Las Vegasissa  yleisöä vuosikymmenten ajan viihdyttänyt taikuriduo Siegfried ja Roy. Roy Horn joutui vuonna 2003 Mantacore-mimisen tiikerin hyökkäyksen kohteeksi kesken esityksen. Taannoin koronaviruksen komplikaatioihin 75-vuotiaana kuollut taikuri halvaantui osittain välikohtauksen jäljiltä, minkä myötä myös hänen uransa päättyi.

Uutisen uudesta tiikeriaiheista projektista paljasti eläinlääkäri James Liu, jolta Tiger Kingin tuotantotiimi oli pyytänyt Siegfriedin ja Royn eläintenhoitajan yhteystietoja. The Hollywood Reporter -lehden mukaan myös uusi dokumentti tullaan julkaisemaan Tiger King -nimen alla.