Mary-Kate Olsen eroaa – aviomies irtisanoi asunnon Manhattanilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina julkisuudesta hiljaiseloa pitänyt lapsinäyttelijä ja muotisuunnittelija Mary-Kate Olsen on eronnut ranskalaisesta pankkiiriaviomiehestään Pierre Olivier Sarkozysta. Mies heitti 33-vuotiaan näyttelijän ulos heidän New Yorkin Manhattanin asunnostaan.

Pari avioitui vuonna 2015. Heillä on useita kiinteistöjä ympäri maailmaa, mutta yksi niistä on Mary-Kate Olsenin asuttama New Yorkin vuokra-asunto. 50-vuotias Pierre Sarkozy on irtisanonut vuokrasopimuksen. Olsen on tukalassa tilanteessa, koska Manhattanin toiminta on pysäytetty koronaviruspandemian vuoksi, ja naisen on lähes mahdotonta tehdä muuttoa, saati löytää uutta asuntoa, Page Six uutisoi.

Entisen Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn velipuoli Pierre Sarkozy toimitti avioeropaperit oikeuteen puoli vuotta kestäneiden ongelmien päätteeksi. Kaksoissisarukset Mary-Kate ja Ashley Olsen aloittivat uransa lapsinäyttelijöinä Full House -televisiosarjassa.