Bikinikuvien kohu oli liikaa – Kourtney Kardashian: ”Kyllä, olen lihonut muutaman kilon”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisellisia muotoja vartaloonsa saanut Kourtney Kardashian julkaisi äskettäin rohkeasti bikinikuvia Instagramiin. Nainen napauttaa arvostelijoille, että hän on lihonut muutaman kilon, eikä välitä asiasta. Hän ei kuitenkaan ole raskaana, vaikka osa faneista niin väittääkin.

View this post on Instagram

🐄 👧🏻

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

– Tältä minä näytän, kun olen lihonut pari kiloa ja itseasiassa rakastan sitä. Olen synnyttänyt kolme upeaa lasta ja tällainen on vartaloni, Kourtney Kardashian kirjoittaa vauvamasusta utelevalle fanille Instagramissa.

Poosh-yrityksen perustaja, 41-vuotias Kourtney Kardashian on tuoreissa kuvissa bikinit päällä. Toisessa kuvassa hän lukee kirjaa sängyssään. Naiset kuvat ovat saaneet ylistystä juurikin niiden aitouden vuoksi.

View this post on Instagram

good morning 🌴☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on