Naomi Campbell närkästyy eläköitymisväitteistä: ”Olen todella aktiivinen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian 50 vuotta täyttävä brittiläissyntyinen supermalli Naomi Campbell vihaa eläköitymisväitteitä. Nainen on omien sanojensa mukaan todella aktiivinen ja aina menossa. Hän aikoo työskennellä erilaisissa tehtävissä niin kauan kuin pystyy.

– En pidä sanasta eläköityminen. Jos en halua tehdä jotain, niin en tee sitä. En kuitenkaan koskaan sano eläköityväni. Olen erittäin aktiivinen ihminen. Tykkään olla aktiivinen ja uskon, että tulen aina olemaan aktiivinen, Naomi Campbell pohtii haastattelussa.

Nainen juhlii 50-vuotissyntymäpäiviään 22. toukokuuta. Hän on eristyksissä New Yorkin asunnossaan. Hän on sanonut Timesin haastattelussa olevansa onnekas elämässään ja siinä, että on pysynyt terveenä.