Emily Ratajkowskin sänkyvideo leviää somessa – viettelevä poseeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Kaunotar on esitellyt sosiaalisessa mediassa sitä miten hän on saanut päivänsä kulumaan viettäessään aikaa kotonaan, mutta on myöntänyt, että kotona oleminen on alkanut rasittamaan hänenkin mielenterveyttään.

Nyt Emily on herutellut karanteenissa näyttävästi, sillä hänen sängyssä kuvaamansa video leviää parhaillaan sosiaalisessa mediassa. Lyhyellä videolla supermalli nähdään sängyssä viettelevässä asennossa ja tietenkin vähäpukeisena.

View this post on Instagram

👋

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ratajkowski neuvoi taannoin, että karanteenissa mielialan voi pitää korkealla. Hän kehotti nousemaan ylös sängyistään, käymään suihkussa ja harjaamaan hiukset. Se auttaa parantamaan mielialaa nopeasti. Positiivisen mielen säilyttäminen voi yksin asuville olla kuitenkin haaste. Emily on viettänyt aikaa kotonaan koiransa Colombon ja aviomiehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa.