Tiger Kingille tehtiin uusi alkutunnari Game of Thrones -tyyliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suosittua Tiger King -dokumenttisarjaa on luonnehdittu internetissä Game of Thronesin punaniskaversioksi. Syynä on epäilemättä monenkirjavat hahmot, jotka toimivat usein moraalisesti epäilyttävillä tavoilla ja toisiaan selkään puukottaen.

Nyt Tiger Kingille on luotu vertauksiin sopiva vaihtoehtoinen alkuintron HBO:n Game of Thronesin kuuluisan alkutunnarin tyyliin musiikkia myöten. Videon luonut Jed-Angelo Segovia kertoo toteuttaneensa sen viettäessään karanteenia.

Videolla nähdään Yhdysvaltojen kartta samaan tyyliin kuin kuuluisan fantasiasarjan alussa. Tässä kartassa nähdään kuitenkin linnojen ja temppeleiden sijaan Tiger Kingistä tuttuja paikkoja, kuten Joe Exoticin pizzeria ja Carole Baskinin Big Cat Rescue -tarha.