Jennifer Lopezin selfiessä hämmentävä yksityiskohta – kuka kurkistelee ikkunan takana?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez jakoi taannoin Instagramissaan selfien, jossa hän poseeraa maastokuvioisissa urheilurintaliiveissä. Nyt laulaja-näyttelijän fanit ovat järkyttyneet otoksessa näkyvästä oudosta yksityiskohdasta.

Jennifer Lopez on kuvassa selin ikkunaan, jonka takana näyttää kurkistelevan tuntematon henkilö. Hahmo on erotettavissa kuvasta tähden olkapään yläpuolelta. Hahmoa on veikkailtu niin vierailulle saapumassa olleeksi perhetutuksi, tähden henkilökohtaiseksi valmentajaksi kuin stalkkeriksikin.

Osa kommentoijista uskoi ikkunan takana olevan henkilön olevan hädässä, sillä hänen kasvojensa edessä on hieman käden näköinen asia. Todellisuudessa kyseessä lienee kuitenkin kasvomaski. Kotonaan Miamissa kuvan ottanut Lopez ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta.

Instagram