Josephine Skriverin toppi jäi pieneksi – kutistuiko pesussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa. Sosiaalisessa mediassa hän on kuitenkin edelleen aktiivinen.

Nyt tanskalainen mallikaunotar nähdään poseeraamassa Instagramissa kuvassa, jossa hänellä on yllään erittäin niukka vihreä toppi. Tiedä sitten onko toppi kutistunut pesussa, sillä se jättää rintojan alaosan paljaaksi. Intiimit ruumiinosat eivät kuitenkaan ole siitä huolimatta välittömässä vaarassa paljastua. Kuvatekstin mukaan otos saattaa olla peräisin Sports Illustratedin kuvauksissa.

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.