Leigh-Anne Pinnock bikinitreeneissä – sitten kävi huonosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtyeen kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan.

Tällä kertaa tyttöbändin kuuma kaunotar nähdään sosiaalisessa mediassa treenaamassa ulkona bikineissä. Aurinkoinen karanteenikeli suorastaan kutsui kuntoilemaan, mutta jalkapäivä päättyi kuitenkin ikävästi. Jostain syystä Pinnock nimittäin onnistui jättämään pikkusormensa painojen väliin ja sormi vammantui siitä hieman. Kuvasarjan viimeisessä kuvassa poptähdellä onkin jo kantoside kädessään.

View this post on Instagram

💞@inaseashell 🌴🐚☀️👙

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.