Bikinipeppu pystyssä – Claudia Romanin näyttävä lounashetki uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän keikistelee tuttuun tapaan somessa.

Tällä kertaa näyttävä kohukaunotar Claudia on poseerannut bikineissä uima-altaan reunalla ja kysynyt seuraajiltaan ketkä pitävät paranassaipalmun hedelmistä tehdystä acai-lounaasta. Samalla Claudia pääsi esittelemään muodokkaita kurvejaan seuraajilleen, joiden joukossa varsinkin miespuoliset fanit lienevät tyytyväisiä näkemäänsä.Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.