Temptation Island -vauva syntyi – Vilma ja Juuso saivat terveen tytön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen Juuso Lehmusvyöry saivat terveen tyttövauvan keskiviikkona 20. toukokuuta kello 23:31. Synnytys oli vaikea, mutta pienokainen voi hyvin.

– Juuso osallistui synnytykseen videopuhelun merkeissä, ja näki vauvan syntymän yhdessä mun kanssa, koettiin syntymä siis yhdessä. Kiitos Espoon sairaalan henkilökunnan, musta pidettiin tosi hyvä huoli, vaikka synnytys itsessään oli todella raskas ja epänormaali (kätilön sanoja lainaten), Vilma kirjoittaa Instagramissa suloisen kuvan kera.

Vilman ja vauvan yhteiselo ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla koronaviruspandemian vuoksi. Vilmalla ja Juusolla todettiin aiemmin tänä keväänä koronavirustartunta, mikä on muuttanut myös synnytyksen toimia. Vilma toivoo, että pääsisi pian kotiin vauvan kanssa toipumaan ja saisi hoitoapua mieheltään.

– Ollaan vauvan kanssa synnyttäneiden osastolla, missä on kyl tosi vaikeeta ilman Juusoa, en oo missään parhaassa kunnossa synnytyksen jäljiltä, oon todella väsynyt eikä apuja kauheesti oo saatavilla. Ruokakin tuodaan oven taakse, ja hirveä vaiva nousta sängystä kipujen ja katetrin kanssa. Mun on todella vaikeeta liikkua, Vilma paljastaa, mutta myöntää vauvan hyvinvoinnin olevan tärkeintä.

View this post on Instagram

Annoit mun elämälle uuden merkityksen🙏🏼❤️ Vauvamme syntyi eilen 20.05 klo 23:31, voi hyvin ja on todella ihana tuhisija. 3984g tytteli👶🏼🌺 Juuso osallistui synnytykseen videopuhelun merkeissä, ja näki vauvan syntymän yhdessä mun kanssa, koettiin syntymä siis yhdessä. Kiitos Espoon sairaalan henkilökunnan, musta pidettiin tosi hyvä huoli, vaikka synnytys itsessään oli todella raskas ja epänormaali (kätilön sanoja lainaten) 😂🙏🏼 kerron tämän myöhemmin, miten kaikki meni. Ollaan vauvan kanssa synnyttäneiden osastolla, missä on kyl tosi vaikeeta ilman Juusoa, en oo missään parhaassa kunnossa synnytyksen jäljiltä, oon todella väsynyt eikä apuja kauheesti oo saatavilla. Ruokakin tuodaan oven taakse, ja hirveä vaiva nousta sängystä kipujen ja katetrin kanssa. Mun on todella vaikeeta liikkua 😔 Toivottavasti kotiudumme pian. Kaikkein tärkein että Vauvamme voi hyvin ja ai että toinen on ihana. Rakastun häneen kokoaika lisää ja lisää 😭👶🏼

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

View this post on Instagram

Mun uusi profiili! Pistä ihmeessä seurantaan! 🕵🏼‍♀️🌺 Vauva syntyy pian, luvassa ihania perheasioita ja rakkautta ❤️🌺 Mun tili hakkeroitiin uudestaan, vaikka mulla oli uudet palautuskoodit tilattuna, kaksvaiheiset todennukset päällä, salasana oli muutettu monta kertaa. Kaikki jotka oli kirjautunut potkittu pihalle, laitettu vaan oma puhelin turvalliseksi laitteisiin ja kaikkiin muihin hommattu todennukset. Mä EN JAKSA ENÄÄ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Mulla on nii turvaton olo, tällä jätkällä on varmaan pääsy jotenkin mun sähköposteihin ja tietoihin vaikka kaikki olen muuttanut. En oikeesti jaksa.

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on