Temptation Island -vauva syntyi – Vilma ja Juuso saivat terveen tytön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen Juuso Lehmusvyöry saivat terveen tyttövauvan keskiviikkona 20. toukokuuta kello 23:31. Synnytys oli vaikea, mutta pienokainen voi hyvin.

– Juuso osallistui synnytykseen videopuhelun merkeissä, ja näki vauvan syntymän yhdessä mun kanssa, koettiin syntymä siis yhdessä. Kiitos Espoon sairaalan henkilökunnan, musta pidettiin tosi hyvä huoli, vaikka synnytys itsessään oli todella raskas ja epänormaali (kätilön sanoja lainaten), Vilma kirjoittaa Instagramissa suloisen kuvan kera.

Vilman ja vauvan yhteiselo ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla koronaviruspandemian vuoksi. Vilmalla ja Juusolla todettiin aiemmin tänä keväänä koronavirustartunta, mikä on muuttanut myös synnytyksen toimia. Vilma toivoo, että pääsisi pian kotiin vauvan kanssa toipumaan ja saisi hoitoapua mieheltään.

– Ollaan vauvan kanssa synnyttäneiden osastolla, missä on kyl tosi vaikeeta ilman Juusoa, en oo missään parhaassa kunnossa synnytyksen jäljiltä, oon todella väsynyt eikä apuja kauheesti oo saatavilla. Ruokakin tuodaan oven taakse, ja hirveä vaiva nousta sängystä kipujen ja katetrin kanssa. Mun on todella vaikeeta liikkua, Vilma paljastaa, mutta myöntää vauvan hyvinvoinnin olevan tärkeintä.

https://www.instagram.com/p/CAcuuVGHQkn/

https://www.instagram.com/p/B_2pLdxH5Pa/