Jessica Alba juhli 12. hääpäivää – julkaisi romanttisen videon miehelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias tähti toimii myös yrittäjänä, minkä lisäksi hän on kolmen lapsen äiti. 

Jessica Alba on ollut aviomiehensä Cash Warrenin kanssa naimisissa 12 vuotta. Nainen juhlisti heidän yhteistä hääpäiväänsä ja julkaisi Instagramissa suloisen videon, jossa nähdään useita yhteiskuvia heidän elämänsä varrelta.

Videolla nähdään kuvia pariskunnan parisuhteen alkutaipaleelta saakka. Monien ilahduttavien hetkien joukossa on myös paljon kuvia ja videoleikkeitä heidän lapsistaan. Videon lopussa myös 11-vuotias Honor, 8-vuotias Haven ja juuri kaksi vuotta täyttänyt Hayes-poika toivottivat hyvää hääpäivää vanhemmilleen.