Billie Eilish riisui estottomalla videolla – tärkeä viesti taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on noussut maailmanlaajuiseen suursuosioon, jonka myötä miljoonat ihmiset ihailevat häntä. Ihailijoiden joukossa on luonnollisesti myös paljon niitä, jotka eivät voi sietää tähteä ja kritisoivat nuoren naisen jokaista tekoa.

Aiemmin Billie Eilish sai osan faneistaan kääntymään häntä vastaan julkaistuaan itsestään bikinikuvan. 18-vuotias Billie Eilish on totuttu näkemään hyvin peittävissä ja löysissä vaatteissa, joiden alle nainen on kertonut piiloutuvansa sen vuoksi, että häntä ei seksualisoitaisi. Nyt tähdellä on tärkeä viesti kaikille häntä seuraaville.

Billie Eilish julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nainen riisuu hitaasti päällimmäiset vaatteensa. Samalla hän puhuu siitä miten kaikilla ihmisillä on hänen ulkonäöstään, vaatteistaan, musiikistaan ja teoistaan jokin mielipide. Nainen kuitenkin korostaa sitä, että hänen vastuullaan ei ole ylläpitää mitään tiettyä kuvaa tai kuvitelmaa hänestä vaan hän voi pukea ylleen juuri niin paljon tai vähän kuin haluaa.