Pari ei välittänyt rajoituksista – harrasti seksiä Brooklynin metroasemalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengityssuojaan pukeutunut mies harrasti seksiä hänen eteensä kumartuneen naisen kanssa New York Cityn metroasemalla viime viikolla. Ratojen toisella puolella ollut rakennustyöntekijä kuvasi seksiaktin videolle.

Koronaviruspandemia on vaikuttanut suuresti myös New York Cityn toimintaan. Kaupungissa on rajoitettu liikkumista, kehotettu ihmisiä huomioimaan turvavälit ja käsketty suojautumaan asianmukaisesti. Seksiä metroasemalla harrastaneella parilla oli hengityssuojaimet. Video tapauksesta löytyy tästä.

Tiedossa ei ole mihin aikaan päivästä akti on kuvattu. Video kuvattiin Flushing Avenue -asemalla, Brooklynissa. IB Timesin mukaan New Yorkin metroihin on palkattu lisää siistijöitä sekä asennettu virusta tappavia valaisimia.