Resident Evil -pelin pahis korvattiin Shrekillä – hämmentävä lopputulos

Digi Pelit · Tim Isokivi

Taannoin uuden version saaneessa Resident Evil 3 -pelissä pelaaja sai vastaansa miltei pysäyttämättömän Nemesis-hirviön. Nyt pelistä on toteutettu harrastajavoimin versio, jossa vastassa on hieman toisenlainen otus.

Resident Evil 3 -pelin PC-version modifikaatiossa Raccoon Cityn kaduilla vaanii Nemesiksen sijaan suositusta animaatioelokuvasta tuttu Shrek. Hämmentävään lopputulokseen päästään tutustumaan Youtubessa julkaistulla videolla.

Vaikka Shrek on rakastettu koko perheen hahmo, osoittautuu hahmo yllättävänkin pelottavaksi ilmestykseksi kauhupelin miljöössä. Asiaan saattaa toki vaikuttaa sekin, että Resident Evilin tapauksessa tyhjä ilme kasvoillaan katuja tallaava Shrek on aseistautunut raketinheittimellä ja liekinheittimellä.