Spotify toteutti käyttäjien toiveen – poisti merkittävän rajoituksen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Spotify on poistanut musiikin suurkuluttajia vuosikausien ajan ärsyttäneen rajoituksen. Käyttäjät voivat nyt lisätä kirjastoonsa rajatotman määrän musiikkia.

Spotifyssä oli pitkään raja, jonka ansiosta käyttäjät eivät kyenneet tallentamaan omaan kirjastoonsa yli 10 000 kappaletta. Spotifyä on pyydetty poistamaan rajoitus vuosien ajan, mutta tähän saakka pyynnöt ovat kantautuneet kuuroille korville.

Rajoituksen poistaminen koskee kuitenkin vain käyttäjien mahdollisuutta tallentaa kappaleita Spotifyn Omaan kirjastoon. 10 000 kappaleen rajoitus pysyy yksittäisissä soittolistoissa, ja käyttäjät voivat edelleen ladata maksimissaan 10 000 kappaletta viidelle laitteelleen kuunnellakseen niitä myös silloin, kun internet-yhteyttä ei ole saatavilla.