Erikoinen häiriköinti – joku tilannut miehen osoitteeseen pizzoja jo vuosien ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Moni ei epäilemättä laita pahakseen pizzan ilmestyessä kotiovelle, mutta eräälle belgialaismiehelle ovella koputtelevista ruokaläheteistä on tullut todellinen riesa. Mieheen toistuvasti kohdistuva pizzapiina on jatkunut lähes vuosikymmenen ajan.

Belgian Turnhoutissa asuva Jean Van Landegham on joutunut pitkään erikoisen kiusanteon kohteeksi. Hänen osoitteeseen on tilattu viimeisten yhdeksän vuoden ajan kymmeniä pizzoja. Pahimmillaan pizzalähetti on ilmaantunut hänen ovelleen 14 kertaa saman vuorokauden aikana.

– En saa enää unta. Hermostun aina kuullessani mopedin äänen, sillä pelkään tuoreen pizzalastin saapuvan ovelleni, Ladegham kuvailee Unilad-sivuston mukaan.

Toisinaan pizzakuskeja on samanaikaisesti oven takana jopa useasta eri ravintolasta. 65-vuotiaan miehen mukaan toistuva pilanteko aiheuttaa hallaa paitsi hänelle, myös sen vuoksi hävikistä kärsiville pizzaravintoloille. Landegham epäilee häiriköinnin taustalla olevan joku hänen tuntemansa henkilö, sillä myös hänen ystävänsä on joutunut usein samanlaisen pizzatempun kohteeksi.