Lucy Hale testasi lemmikkinsä kärsivällisyyttä – suloinen lopputulos videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Hale on viime aikoina näytellyt myös elokuvissa, mutta tällä hetkellä kaikki projektit ovat hänen kohdallaan tauolla ja hän viettää aikaa yksin koiransa kanssa kotona.

Lucy Hale päätti nyt toteuttaa hauskan testin koirallaan ja kuvata kokeilun videolle. 30-vuotias nainen laittoi Elvy-nimisen lemmikkinsä kärsivällisyyden testiin Toddler Challenge -nimisellä haasteella, joka on viime viikkojen aikana levinnyt sosiaalisessa mediassa. 

Toddler Challenge -haasteessa lasten eteen asetetaan makeisia, jotka he saavat syödä vasta kun heidän vanhempansa tulevat takaisin huoneeseen. Nyt Lucy Hale asetti koiran herkkuja Elvyn eteen pöydälle, mutta sanoi koiralle, että se saa luvan syödä ne vasta kun hän tulee takaisin. Videolla nähdään miten suloisesti pieni koira odottaa naista takaisin ennen kuin herkuttelu saa luvan alkaa.