Khloe Kardashian vitsailee uusista kasvoistaan: ”Jokaviikkoinen siirrännäinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian järkytti hetki sitten fanejaan julkaisemalla kuvan, jossa hänen kasvonsa näyttivät täysin erilaisilta. Kuvan jälkeen moni alkoikin heti spekuloimaan miten kuvaa oli jälkikäsitelty ja mitä uusia toimenpiteitä nainen on mahdollisesti ottanut kauneuskirurgin vastaanotolla.

Moni oli vakuuttunut siitä, että nainen oli ostanut itselleen uudet kasvot ja leikellyt piirteensä uusiksi. Nyt 35-vuotias tähti julkaisi itsestään pari uutta kuvaa ja videon, joka todistaa ainakin sen, että hän ei muokannut jälkikäsittelyohjelmilla ainakaan tuoreimpia kuviaan. 

Fanit tiedustelivat naiselta, että miten hän näyttää niin erilaiselta. ”Selvästikin olen hankkinut kasvoilleni jokaviikkoisen siirrännäisen”, Khloe Kardashian napautti. Nainen tuntuu olevan kyllästynyt uteluihin, mutta luultavasti hänen tulee ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin ennen pitkään. Tällaisesta tilanteesta hyvänä esimerkkinä toimii naisen pikkusisko Kylie Jenner, joka joutui ennen pitkään myöntämään faneilleen, että hänen pulleat huulensa eivät olleetkaan luonnolliset.

View this post on Instagram

The Mondayest Thursday ever 🤪

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on