Kourtney Kardashian poseerasi alusvaatteissa – näytti arvostelijoille paikkansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on nyt kokeillut omia siipiään perheen realitysarjan ulkopuolella. Nainen perusti oman Poosh-nimisen hyvinvointisivuston ja on päivittänyt sosiaalisen median kanaviaan epäsäännöllisempään tahtiin.

Kourtney Kardashian julkaisi itsestään nyt todella näyttävän kuvan, jossa kaunotar poseeraa alusvaatteissaan. Kardashianin yllä nähdään Kim-siskon suunnittelemat Skims-merkkiset alusvaatteet, jotka istuvat kolmen lapsen äidin vartaloon kuin ne olisi hänen ylleen suunniteltu.

Kourtney Kardashian sai hetki sitten kritiikkiä seuraajiltaan, jotka kommentoivat tähden saaneen naisellisia muotoja muutaman ylimääräisen kilon muodossa. Osa epäili tähden jopa olevan raskaana. Kardashian otti kommentit tyylikkäästi vastaan ja kertoi rakastavansa sitä miltä hän näyttää juuri nyt.

View this post on Instagram

Escape to the desert 🌵🐫🌞

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on