Robbie Williams kärsii vaikeasta ahdistuksesta – koronavirus sai paniikkikohtauksen partaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Robbie Williamsin mielenterveys on kärsinyt takavuosien huumeiden käytöstä ja juhlavuosista. Mies saa nykyisin helposti ahdistusta, ja koronaviruspandemia on tehnyt ajoittain artistin elämästä vaikeaa. Hän kertoo koettelemuksistaan podcastissa.

Robbie Williams alkoi panikoida, koska luuli saaneensa koronaviruksen oireita. Hän pelkäsi, että joutuu niiden takia perheestään eroon. Hänellä ja laulajan vaimolla Ayda Fieldillä on seitsemänvuotias Theodora, viisivuotias Charlton, 1,5-vuotias Colette ja kolmen kuukauden ikäinen Beau.

– Ajatusmaailmani oli, että en pysty näkemään lapsiani tai vaimoani. Se tuntui maailmanlopulta. Sitten paska osui tuulettimeen. Entäpä jos tuuletin kasvaa isommaksi ja paskaa lentää enemmän, ja se vaikuttaa perheeseeni? Nämä hetket ja median uutisointi viruksesta ruokkivat ahdistustani ja tunsin lähestyväni paniikkikohtausta, Williams kertoo At Home with the Williamses -podcastissa.