Veitsimiehet tunkeutuivat asuntoon – eksyivät väärän osoitteeseen toteuttaessaan seksifantasiaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australian Sydneyssä asuvan miehen kotiin ilmestyi eräänä heinäkuun yönä vuonna 2019 kaksi viidakkoveitsin varustautunutta henkilöä. Todellisen vaaratilanteen sijaan kyseessä oli kuitenkin pelkkä sekaannuksen vuoksi sivuraiteille mennyt yritys toteuttaa seksifantasia.

Mies oli herännyt keskellä yötä veitsimiesten seistessä sängyn vierellä ja kyselemässä hänen nimeään. Hänen kerrottua nimensä miehet pyysivät anteeksi ja poistuivat paikalta. Uhri hälytti poliisit, jotka pidättivät myöhemmin Terrence Leroy -nimisen miehen löydettyään viidakkoveitset hänen autosta.

Leroyta syytettiin kotiin aseellisesta murrosta, mutta syytteet on sittemmin hylätty. Kävi nimittäin ilmi, että hän oli ystävänsä kanssa vain yrittänyt toteuttaa pyynnöstä toisen miehen seksifantasiaa. Kaksikko oli erehtynyt asiakkaan osoitteesta ja päätynyt väärään kotiin.

Ennestään tuntematon henkilö oli palkannut Leroyn ja toisen miehen Facebookissa toteuttamaan fantasian, jossa hänet sidottaisiin sänkyyn ja hänen alusvaatteitaan hierottaisiin harjanvarrella. Erehdyttyään ensin osoitteesta oli kaksikko löytänyt asiakkaan kodin. Oikeassa osoitteessa roolileikki oli sujunut lopulta suunnitelmien mukaisesti, uutisoi The Guardian.