Formula 1 -kausi alkaa viimein – eurooppalaisia F1-faneja hellitään poikkeuksellisesti

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula 1 -fanit ovat joutuneet odottamaan jännityksellä uutisia sarjan vuoden 2020 kaudesta. Nyt järjestyksessä 71. maailmanmestaruuskauden on paljastettu alkavan kahdeksalla osakilpailulla eri puolilla Eurooppaa.

Vuoden 2020 Formula 1 -kausi alkaa 3.-5. ja 10.-12. heinäkuuta Itävallassa ajettavilla osakilpailuilla. Unkarin Grand Prix ajetaan 17.-9. heinäkuuta. Kahden viikon tauon jälkeen osakilpailut jatkuvat elokuussa ja syyskuussa Iso-Britannian Silverstonessa, Espanjassa, Belgiassa ja Italiassa.

Lisää osakilpailujen päivämääriä ja tapahtumapaikkoja tullaan julkaistamaan lähiviikkojen aikana. Vuoden 2020 Formula 1 -kauden oli alun perin määrä koostua yhteensä 22 osakilpailusta, joista ensimmäinen olisi ajettu 15. maaliskuuta. Suunnitelmat muuttuivat kuitenkin täysin koronapandemian vuoksi.