Aivot ovat kuntoilun vihollinen: ”Käyttäytyvät kuin laiskat teinit”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kunto-ohjaaja Svava tunnetaan hänen luomastaan The Viking Method -treeniohjelmasta ja siihen keskittyvästä kirjasta. Naisen räväkkä persoona ihastuttaa myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa vinkkejä seuraajilleen ja yrittää motivoida heitä liikkumaan.

https://www.instagram.com/p/CAV8TJ5pzTS/

Nyt Svava julkaisi humoristisen videon, jossa hän kertoi minkä vuoksi moni jättää treenin tekemättä, haastavamman työn hakematta ja jää huonoon parisuhteeseen. Kaikki johtuu naisen mukaan siitä, että aivot käyttäytyvät kuin laiskat ja kapinoivat teini-ikäiset.

https://www.instagram.com/thevikingmethod/

Svava vertaa ihmisten aivoja oikuttelevaan teini-ikäiseen, joka ei halua haasteita eikä muutoksia elämäänsä. Aivot pitävät mukavuudesta, minkä vuoksi monien sisäinen ääni käskee heitä jäämään aloilleen, nukkumaan pitkään, unohtamaan kuntosalin ja pitämään huonosti kohtelevan puolison. Svava yrittää kuitenkin herätellä ihmisiä taistelemaan tätä sisäistä ääntä vastaan ja tekemään omia päätöksiä ennen kuin aivot ehtivät alkaa taivuttelemaan heitä pois tavoitteidensa saavuttamisesta.

https://www.instagram.com/p/CALNliaJkF5/