Erikoinen meikkiniksi auttaa saamaan kapean nenän – tähän tarvitaan haarukkaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamisessa hyvin tehty meikkipohja on oleellinen virheetöntä lopputulosta tavoitellessa. Contouring-tekniikka kuuluu myös olennaisena osana monien meikkausrutiiniin. Contouring tarkoittaa kasvojen piirteiden varjostamista ja korostamista sekä tummempien että vaaleampien tuotteiden avulla, jolloin erilaisia muotoja pystyy liioittelemaan tai jopa luomaan tyhjästä.

Moni ihannoi tällä hetkellä kapeaa nenää, minkä vuoksi nenän varjostamisesta on tullut hyvin suosittu meikkitrendi. Nyt Flawlessdolls-kanava on julkaissut Instagram-videon, jossa nähdään miten nenän varjostaminen onnistuu kätevästi haarukkaa apuna käyttäen.

Nenän varjostaminen on yksinkertaista, mutta suorien viivojen piirtäminen nenän kummallekin sivulle voi tuottaa ongelmia. Videolla nähdään miten maskeeraaja käyttää haarukkaa ja seuraa piikkien väleihin syntyneitä rakoja suuntaviivoinaan. Reunimmaisiin rakoihin meikkaaja käyttää tummempaa sävyä ja keskelle vaaleampaa, jotka yhdessä luovat illuusion kapeammasta nenästä.