Suomalaiset rakastavat Kreikkaa lomakohteena

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kreikka on suomalaisten matkailijoiden kestosuosikki. Suomen matkailualan liitto SMALin tekemän selvityksen mukaan Kreikka oli viime vuonna suosituin kohdemaa suomalaisten lomailijoiden keskuudessa. Sinne ostettiin eniten lomamatkoja vuonna 2019.

– Kreikka on monille suomalaisille tuttu matkakohde, ja kun matkustamaan taas pääsee, uskon että monet meistä suuntaavatkin nauttimaan Kreikan tarjonnasta, Matkamessujen myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen toteaa ja kertoo, että Kreikka on ensi talven Matkamessujen partnerimaa.

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Se järjestetään 21.-24.1.2021 Helsingin Messukeskuksessa. Kreikka on näkyvästi esillä luontokohteiden, aktiviteettien ja ruokakulttuurin puolesta. Kreikassa on lukuisia lomakohteita suomalaiseen makuun.