Nerokasta! Mies valmisti tee-se-itse -rattiohjaimen pahvista

Digi Pelit · Tim Isokivi

Autopeleille tarkoitetut rattiohjaimet voivat maksaa mallista ja laadusta riippuen muutamista kympeistä aina satoihin euroihin. Mikäli aikaa, nokkeluutta ja osaamista löytyy, voi sellaisen kuitenkin valmistaa jopa itse helposti saatavilla olevista tarvikkeista.

Instagramissa levinneellä videolla esitellään kotitekoista tee-se-itse -rallisimulaattorirakennelmaa. Se koostuu pahvilaatikoista ja niiden kappaleista, narusta ja älypuhelimesta.

Pääasiassa pahvista valmistettu rakennelma toimii niin, että pahvirattia kääntäessä myös sen edessä oleva älypuhelin kääntyy. Tällä tavoin älypuhelimen autopeliin saadaan ainakin hieman todellisen ajokokemuksen tunnelmaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.