Ana Braga venyttää somepalvelun sääntöjä – poistetaanko tämä kuva?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa. Nyt kohukaunotar on tittelinsä veroinen.

Ana Braga nimittäin poseeraa nyt sosiaalisen median sääntöjen rajoja, sillä hän on julkaissut Instagramissa otoksen itsestään täysin ilman vaatteita. Vai pieni nokare saippuavaahtoa peittää kuvassa hänen intiimit ruumiinosansa. Nyt odotetaankin poistetaanko kuva somepalvelusta alastomuuden perusteella. Bragan seuraajat ovat taas saaneet odotuksilleen näyttävää katetta. Katso kuva tästä.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.