Fanit rukoilevat seurustelua – Scott Disick ja Kourtney Kardashian viihtyvät yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkikset Kourtney Kardashian ja Scott Disick seurustelivat yhdeksän vuotta yhdessä. Heillä on kolme lasta. Pari on kuitenkin pysynyt erinomaisissa väleissä vuoden 2015 eron jälkeen.

Scott Disick on seurustellut kolme vuotta 21-vuotiaan Sofia Richien kanssa, mutta pariskunnan suhde päättyi pari viikkoa sitten eroon. Sen jälkeen Scott Disick on viettänyt intensiivisesti aikaansa Kourtney Kardashianin ja lastensa kanssa. Heillä on kymmenenvuotias Mason, seitsemänvuotias Penelope ja viisivuotias Reign.

Us Weekly uutisoi, että Kourtney ei ole lämmennyt eksälleen romanttisessa mielessä, vaan he ovat parhaita kaveruksia. Scott on kuitenkin lähipiirin kertoman mukaan yrittänyt flirttailla lastensa äidille antaumuksella. Sofia on myös edelleen yhteydessä Scottin kanssa, mutta fanit rukoilevat Kourtneyn palaavan exänsä kanssa yhteen.