Lady Gagan rinnat eivät mahtuneet toppiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Lady Gaga on tehnyt laulajan uraa jo pitkään. Hän julkaisi juuri uuden Rain on Me -singlen, jossa myös laulaja Ariana Grande on mukana. Tähdet julkaisivat kappaleen yhteydessä myös musiikkivideon, joka sai muutaman päivän aikana jo yli 40 miljoonaa katselua.

Nyt Lady Gaga julkaisi itsestään näyttävän kuvan hänen Instagram-kanavallaan. Kuvassa 34-vuotias tähti poseeraa yllään vain pieni musta yläosa, joka ei pysty täysin peittämään naisen rintoja. Rintojen alaosa näkyy pienen nahkaisen topin alta, mikä kiinnittää heti katsojan huomion.

Lady Gaga on aiemmin kertonut, että hänen elämässään on tällä hetkellä uudet prioriteetit. Nainen seurustelee yrittäjänä työskentelevän Michael Polanskyn kanssa ja kokee, että on viimein valmis naimisiin. Laulaja odottaa myös innokkaana sitä, että hän saisi lapsia.

View this post on Instagram

I hear the thunder coming down ⛈

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on