Ei seksiä pariin päivään – Charlotte Crosby avautui hiivasienestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Hän on nyt ottanut osaa uuteen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -televisiosarjaan, jossa julkkikset ovat kisailleet toisiaan vastaan Afrikan viidakossa.

Charlotte Crosby otti osaa ohjelmaan hänen poikaystävänsä Ryan Gallagherin kanssa. Crosby on ollut kuvausten jälkeen harmissaan siitä, että hän ei ole pystynyt muutamaan päivään harrastamaan seksiä poikaystävänsä kanssa. Daily Mail -sivuston mukaan Crosby kertoi, että parin päivän selibaatti johtuu hiivasienitulehduksesta.

Nainen valitteli kutisevaa haaroväliään haastattelussa, jossa hän kertoi avoimesti toimittajille, että hän sai viidakossa ikävän hiivasienitulehduksen. Radiojuontaja Dave Hughes neuvoi 29-vuotiasta naista ostamaan vaivaan maustamatonta jogurttia.