Gwyneth Paltrow julkaisi uuden kynttilän: ”Tuoksuu orgasmiltani”

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow toi tammikuun alussa myyntiin monia huvittaneen tuoksukynttilän, jonka nimi oli This Smells Like My Vagina. Noin 70 euroa maksava kynttilä oli todellinen hittituote, joka myytiin nopeasti loppuun.

Nyt Gwyneth Paltrow on tuonut markkinoille uuden tuotteen. Kyseessä on jälleen tuoksukynttilä, joka jatkaa samaa seksuaalista linjaa edellisenkin tuoksun kanssa. Uusi tuoksukynttilä on nimeltään This Smells Like My Orgasm ja sen hinnaksi on myös asetettu Daily Mail -sivuston mukaan sama 70 euroa.

Aiemmin näyttelijä kertoi, että alkuperäisen kynttilän nimi syntyi kun Paltrow haistoi sitä ensimmäisen kerran ja totesi sen vastaavan hänen vaginansa huumaavaa tuoksua. Gwyneth Paltrow kertoi, että idean saadessaan hän oli taikasieniteen vaikutuksen alaisena.