Winnie Harlow esitteli bikinivartaloaan – supermalli murskaa ennakkoluuloja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kilpaillessaan vuonna 2014 Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt hyvin nousujohteista uraa ja jäänyt monien mieleen harvinaisen ulkonäkönsä puolesta.

View this post on Instagram

Winnie Marley ⛅️

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. Nyt 25-vuotias tähti esitteli bikinivartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Winnie Harlow on julkaissut 7,8 miljoonan seuraajansa iloksi Instagramiin kuvan, jossa hänet nähdään bikineissä. Kaunotar poseeraa uima-altaan edustalla narubikineissä, jotka hohtavat kirkkaan oranssin ja keltaisen sävyissä. 

View this post on Instagram

Temperatures risingggg 🌤🎶

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on