Bar Refaeli onnellinen saadessaan taas palvoa aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli synnytti tammikuussa kolmannen lapsensa. Nyt 34-vuotias tähti on esitellyt sosiaalisessa mediassa rantakuntoaan, joka on palautunut upealla tavalla onnellisen perheuutisen jälkimainingeista.

View this post on Instagram

Here again. 🦋

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Tuoreissa Instagram-kuvasarjassaan Refaeli nauttii auringosta sinivalkoisissa bikineissä ja kertoo olevansa palannut. Sillä hän tarkoittaa todennäköisesti arkeen palaamistaan koronakriisin jälkeen. Se nimittäin koetteli kaikkien muiden lisäksi myös supermallien hermoja.

Bar Refaeli paljasti alkuvuodesta hänen ja aviomiehensä Adi Ezran saaneen iloista perheenlisäystä. Tähden David-poika on jo hänen kolmas kolmen ja puolen vuoden aikana synnyttämistä lapsista. Mallintöiden lisäksi Refaeli on työskennellyt televisiotähtenä, toimien muun muassa vuoden 2019 Euroviisujen toisena juontajana.

View this post on Instagram

Mom of 3 got 3 minutes alone.

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on