Näillä vinkeillä saat kotisi näyttämään kalliimmalta – suosi neutraaleja sävyjä ja paljon luonnonvaloa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Skandinaavinen sisustustyyli on ollut suosittua viime vuosien aikana. Ihmiset luovat kodeistaan pelkistettyjä ja minimalistia. Vaarana on, että kodikkuus ja persoonallisuus jäävät uupumaan.

Mikäli haluaa kodistaan yksinkertaisen tyylikkään ja sisustuslehtien sivulta näyttävän kokonaisuuden, kannattaa välttää kaikkea krääsää. Korosta jokaisessa huoneessa sen parasta ominaisuutta. Olipa se sitten ranskalaisen parvekkeen ovi, katseenvangitsijana toimiva sohva tai makuuhuoneen taulu. Koko sisustus rakennetaan tämän mestariteoksen ympärille hillitysti.

PureWow-lehden sisustusasiantuntijat vinkkaavat, että puhtaat linjat ja selkeät asettelut ovat avain kalliin näköiseen kotiin. Kodin värimaailmaa on helppo muuttaa tekstiileillä ja muutamalla koriste-esineellä. Etenkin asuntoa myydessä luodaan illuusio isommasta tilasta harkituilla huonekaluilla ja runsaalla valaistuksella.