Katy Perry hehkuu raskaana – upea poseeraus aavikolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan esiintymisiään. Nainen on kuitenkin nauttinut levosta ja yhteisestä ajasta miehensä kanssa.

Katy Perry julkaisi nyt upean kuvan, jossa hänet nähdään aavikolla. 35-vuotias tähti on poseerannut näyttävässä värikkäässä mekossaan, jonka sävyt toistuvat myös taivaanrannassa auringon laskettua. Katy Perry näyttää todella hehkuvan raskaana odottaessaan esikoistaan.

Katy Perryn raskausajan tyyli on ollut raikkaalla tavalla poikkeava monien muiden julkkisnaisten raskausajan tyylistä. Moni on suosinut viime vuosina julkisuudessa hyvin vartalonmyötäisiä ja seksikkäitä raskausajan vaatteita. Katy Perry on kuitenkin nähty rennoissa ja löysemmissä vaatteissa aina mekoista naamiaisasuihin saakka.