Mikä pettymys – Kylie Jenner ja Travis Scott eivät ole palaamassa yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott viettivät joulun yhdessä, minkä jälkeen koronaviruspandemian alettua entinen pariskunta päätti myös eristäytyä perheenä. Jennerillä ja Scottilla on yhteinen kaksivuotias tytär Stormi, jolle kumpikin halusi koronaviruksen aikana olla läsnä.

Pariskunta erosi kahdeksan kuukautta sitten, mutta huhut ystävysten välien lämpenemisestä ovat kehittyneet siihen pisteeseen saakka, että tähtien ajateltiin jo palaavan yhteen. Näin ei kuitenkaan lähipiirin mukaan ole tapahtumassa.

Entiset rakastavaiset ovat tehneet yhdessä ruokaa, katsoneet elokuvia ja leikkineet Stormin kanssa, mikä on lähentänyt 22-vuotiasta Kylie Jenneriä ja 28-vuotiasta Travis Scottia. Daily Mail -sivuston mukaan lähipiiri on kuitenkin kommentoinut, että heillä ei ole aikeita palata yhteen, koska he ovat parempia vanhempia Stormille ystävyksinä kuin mitä he ovat parisuhteessa.