Rebel Wilson esitteli hoikistunutta vyötärölinjaansa – terveelliset elämäntavat näkyvät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Rebel Wilson lupasi alkuvuodesta keskittyvänsä tänä vuonna terveelliseen elämään. Hän on lisännyt liikuntaa ja vaihtanut ruokavalionsa terveellisemmäksi. Nainen on kertonut tehneensä pieniä ja isoja muutoksia tavotteensa saavuttaakseen.

Nelikymppinen näyttelijä on nyt pukeutunut kirkkaan siniseen mekkoon, mikä korostaa hänen kaventunutta vyötäröään. Fanit ovat ihastelleet saavutusta puolen vuoden aikana. Australialainen kaunotar on julkaissut runsaasti kuvia projektistaan myös sosiaaliseen mediaan.

Rebel Wilsonin tavoitteena on saavuttaa 75 kilon painon. Hän tietää, että tavoitepainon saavuttaminen tulee vaatimaan runsaasti työtä, mutta luovuttaminen ei kannata. Hän lupaa, että sinnikkyys palkitaan. Hän on tullut monille tunnetuksi hauskoista rooleistaan muun muassa Morsiusneidot ja The Hustle – Ammattihuijarit -elokuvissa.

View this post on Instagram

Hugh 🤓

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

View this post on Instagram

Miss you 😘 when is the world reopening again?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on