Anastasia Karanikolaou muutti tyylinsä – blondista kaunottaresta tuli tumma viettelijätär

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou täytti juuri 23 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään ystäviensä kanssa ja näyttää juhlien myötä päättäneen oman karanteeniaikansa. Samalla nainen päätti aikansa vaaleana kaunottarena muutettuaan tyylinsä tummaksi.

Anastasia Karanikolaou esitteli Instagram-kanavallaan uuden hiustyylinsä värjättyään vaaleat pitkät hiuksensa tumman ruskeiksi. ”Takaisin bruneteksi”, tähti kommentoi tyyliään muistuttamalla, että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun hänellä nähdään tummat hiukset.

View this post on Instagram

23

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Tumman värin myötä myös pituutta tuli lisää upeiden hiuslisäkkeiden avulla. Nainen esitteli uuden tyylinsä syntymäpäiväjuhlissaan, joiden jälkeen kurvikas Anastasia Karanikolaou on poseerannut myös seksikkäissä bikinikuvissa. Kaunotar näyttää nauttivan vaihtelusta samalla tavalla kuin moni muukin tähti, joka on juuri karanteeniaikana värjännyt hiuksiaan.

View this post on Instagram

💛 @ohpolly @ohpollyswim

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

View this post on Instagram

hi :)

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on