Takavuosien povipommi Katri Haapanen esitteli bikinikurvinsa – upealla kuvalla tärkeä merkitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

https://www.instagram.com/p/CBpgp-2HHlN/

Tällä kertaa Haapanen on juhlinut juhannusta joogan ja positiivisten ajatusten parissa, sillä hän julkaisi sessiostaan kuvan sosiaalisessa mediassa. Siinä bikineihin sonnustautunut kurvitar toteaa tärkeän viestin, jonka mukaan on hyödytöntä ajatella mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta, koska joskus ihmiset eivät edes tiedä mitä he ajattelevat itsestään. Siinä Haapanen on varmasti monien mielestä aivan oikeassa.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.