Essi Unkuri pulahti näyttävästi uimaan Nuuksiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Kaikkien muiden suomalaisten tavoin Unkuri joutui viettämään kevään enemmän tai vähemmän eristäytyneenä, mutta nyt kesän alkaessa tilanne on jo hieman muuttunut.

View this post on Instagram

On tämä Suomen kesä aika ihana🦋💚💙

A post shared by Essⅰ Unkuri (@essiunkuri) on

Juhannuksena Unkuri julkaisi Instagramissa videon, jossa hän poseeraa keltaisissa bikineissä selin kameraan. Pakarat lähes kokonaan paljastavat bikinit pääsevät oikeuksiinsa, kun missikaunotar pulahtaa uimaan Nuuksion kansallispuiston maisemissa.

– On tämä Suomen kesä aika ihana, Essi Unkuri kirjoitti pulahdusvideonsa yhteydessä.

Ennen koronakriisiä ja siitä seurannutta eristystä Unkuri ehti suunnata lomalle Singaporeen. Kyseessä oli hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, joten tunnelma oli odotetusti korkealla. Essi juhlistikin jo heti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla. Samalla hän kertoi, että Aasia oli ylittänyt hänen odotuksensa.