Molly Sims paljasti vartalonsa salaisuuden – treenaa olohuoneessaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Molly Sims on toiminut näyttelijänä, mallina sekä kirjailijana. Monien naisten ja miesten ihailema Molly Sims on nyt paljastanut sosiaalisessa mediassa miten hän pitää pitkän ja hoikan mallivartalonsa edelleenkin timmissä kunnossa.

Molly Sims julkaisi hänen Instagram-seuraajiensa iloksi videoita, joiden avulla fanit pääsevät tekemään samanlaisen treenin kuin hän. Videoilla 47-vuotias Sims keskittyy tekemään etenkin erilaisia pitoja, joita hän suorittaa syviä lihaksia aktivoivassa lankkuasennossa.

Molly Simsillä on hänen puolisonsa Scott Stuberin kanssa kolme lasta, seitsemänvuotias Brooks, viisivuotias Scarlett sekä kolmevuotias Grey. Nainen julkaisi muutama vuosi sitten Everyday Chic -nimisen kirjan, jossa Molly Sims kertoi kärsivänsä jonkin asteisesta dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, mikä johtuu naisen mukaan hänen rankasta urastaan mallina.