Pakarat pääosassa! Sabina Särkkä pulahti bikineissä paljuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta viime aikoina kaunotar on nähty lähinnä sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

🐬 rentoo

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Nyt Sabina on juhlistanut juhannusta Saimaan maisemissa, mutta pulahtanut kuitenkin uimaan järven sijaan suomalaiseen Drop-altaaseen. Siinä ikuistetussa kuvassa Särkkä nähdään poseeraamassa vihreissä bikineissä pakarat veden pinnan yläpuolella.

Sabina lomaili hyvissä ajoin ennen koronakriisiä aviomiehensä Ossi Kivimäen kanssa Balilla, josta Sabina julkaisi upeita bikinikuviaan. Kevään aikana kaunotar joutui kriisin vuoksi julkaisemaan arkistonkuvia, joissa hän kuitenkin onnistui kerta toisensa jälkeen säväyttämään seuraajansa toden teolla. Kesän myötä luvassa lienee enemmänkin tuoreita kuvia.