Madonna toivotti itselleen hyvää isänpäivää – osoittaa kasvattaneensa lapset yksin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Madonna on kuuden lapsen äiti. Hän on synnyttänyt kaksi vanhinta lastaan, Lourdesin ja Roccon sekä adoptoinut neljä muuta lasta Malawista. Nyt nainen on toivottanut itselleen hyvää isänpäivää.

Popin kuningatar, 61-vuotias Madonna, asuu parhaillaan Portugalin henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Lapset asuvat hänen kanssaan. Nainen sai ensimmäisen lapsen kuntovalmentaja Carlos Leonin kanssa vuonna 1996, mutta pari erosi pian vauvan syntymän jälkeen. Toisen lapsensa, Rocco-pojan, hän sai vuonna 2000. Isä on Guy Ritchie.

Pariskunta adoptoi vielä yhdessä yhden lapsen, Davidin. Ritchiestä erottuaan Madonna adoptoi kolme lasta lisää sinkkuna ollessaan, nyt 14-vuotiaan Mercyn ja seitsemänvuotiaat kaksostytöt Esteren ja Stellen.