Lost In Music järjestetään lokakuussa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin klubifestivaali Lost In Music järjestetään lokakuussa 2020 Tampereella. 14. kerran järjestettävä Lost In Music levittäytyy jälleen 8. – 10. lokakuuta ympäri kaupungin keikkapaikkoja. Niiden lisäksi festivaalilla päästään kokemaan perinteisistä tapahtumapaikoista poikkeavia uusia aluevaltauksia.

Lost In Musicin artistihaku on avautunut tänään tapahtuman kotisivuilla. Artistit ja bändit voivat hakea soittamaan musiikkialan ammattilaisten silmien eteen 15. heinäkuuta mennessä. Lost In Musicin ohjelmisto ja keikkapaikat julkistetaan elokuussa. Tapahtuman promoottorina on tästä vuodesta alkaen operoinut Sunborn Liven Pietu Sepponen. Hänen mukaansa Lost In Musicille on entistäkin huutavampi tarve peruuntuneen festarikesän jälkeen.

– Tapahtuma-ala on pitkään jatkuneen kasvun jälkeen törmännyt täysin odottamattomaan ja epäreiluun jäävuoreen, jonka viillot ovat osuneet koko musiikkialan ravintoketjuun haavoittavasti. Suunta tuntuu onneksi tällä hetkellä olevan kaikesta huolimatta tarmokas ja eteenpäin katsova. Lost in Music järjestetään lokakuussa tavalla tai toisella, tilanteeseen reagoiden ja vastuullisuus edellä. Sitä tarvitsevat niin bändit, yleisö, keikkapaikat kuin alan taustavaikuttajat. Tällä hetkellä tapahtumaa suunnitellaan toteutettavaksi fyysisessä muodossa, Sepponen kommentoi.

Rajoitettu erä edullisia Lost In Musicin Blind Bird -festivaalipassejaon nyt avattu myyntiin. Kolmen päivän rannekkeeseen vaihdettavat liput oikeuttavat pääsyyn kaikille Lost In Musicin keikoille, edellyttäen, että tapahtumapaikka ei ole saapumishetkellä täynnä. Loppukesästä avataan normaalihintaisten festivaalipassien sekä yksittäisten lippujen myynti.